Tilaus- ja toimitusehdot

Cashido -verkkokaupassa asioiminen on helppoa ja turvallista! Maksaminen onnistuu nopeasti verkkomaksuna, käytämme maksuvälitykseen Checkout.fi -verkkomaksupalvelua. Kuitti maksusta toimitetaan sähköpostitse tai paperisena lähetyksen mukana.

Toimitamme tilauksesi pääsääntöisesti Suomen Posti Oy:n välityksellä 1-3 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Tilauksen mahdollisista viivästyksistä olemme yhteydessä tapauskohtaisesti. Verkkokaupasta toimitamme tuotteita vain Suomeen, jolloin toimitus on ilmainen.

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa. Palautusasioissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Annamme toimittamillemme tuotteille yhden (1) vuoden takuun. Takuu kattaa osien ja laitteiden valmistusvirheet, mutta ei tuotteen asennus-, käyttö- sekä huolto-ohjeiden laiminlyönnistä tai tuotteen muuntamisesta tai väärinkäytöstä johtuvia vaurioita, ulkopuolisen tekijän kuten esim. ilkivallan, ukkosen, tulvan, tulipalon tai muun Force Majeure syyn aiheuttamia vaurioita. Takuu ei myöskään kata normaalisti kuluvia osia.

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse osoitteessa info@cashido.fi tai puhelimitse numerossa 044 276 9153.

Cashido -verkkokaupassa myyjänä toimii Arti SF Oy (y-tunnus 0679697-8). 

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää